Prodaja, hiša, dvojček: LJUBLJANA MOSTE, 136 m2

  • Surface area: 136,00 m2
  • Land area: 400,00 m2
  • Price: 309.000,00€

Sodobno zasnovana hiša dvojček, PASIVNA GRADNJA, P+N

Velikost

Hiša stoji na parceli velikosti 400,00 m2, neto površina hiše znaša 136,00 m2, od tega pritličje 68,00 m2 in nadstropje 68,00 m2.

Razporeditev in gradnja

Tlorisno je hiša fleksibilno zasnovana, glede na potrebe stranke in se tekom življenjske dobe lahko spreminja. V osnovni različici so predvideni naslednji prostori: v spodnji etaži utility/soba, manjša kopalnica, svetel in prostoren kuhinjsko bivalni del z izhodom na čudovit in intimen atrij, orientiran na jug, z razgledom na zeleno okolico. V zgornjem nadstropju pa so večja spalnica in še 2 sobi ter večja kopalnica. Za več možnosti razporeditve prostorov si prosim oglejte priložene tlorise.

Orientacija S-J.

Hiša je v celoti grajena v skladu s standardi pasivnih hiš. Potrebna energija za ogrevanje je z ustreznim prezračevanjem 14 kWh/m2.a, kar jih uvršča v razred A2 po kriterijih energetskih izkaznic. Ob pravilnem dokončanju objekta je možno dobiti nepovratna sredstva EKOSKLADA v višini cca. 11.000 €.

Hiša je temeljena na armiranobetonski talni plošči, ki je toplotno izolirana. Zidovi so opečni, uporabljena je opeka Porotherm Profi (vezava z lepilom in ne z malto). Vmes so armiranobetonski stebri (vezi), ki stavbo protipotresno varujejo. Plošče so armiranobetonske. Robovi plošč in stebrov so na zunanji strani oblečeni s toplotno izolacijo, ki preprečuje toplotne mostove. Streha je ravna, hidroizolacija je bitumenska in je varovana s prodcem. Atike so nagnjene in dajejo videz enokapnic. Okna so lesena in troslojna, na streho je omogočen dostop preko strešne kupole. Fasada je delno lesena, delno pa kontaktna.

Hiša se prodaja v 3. podaljšani gradbeni fazi (na zunaj dokončana hiša z 2 nadstreškoma za vozila, z lopo z nadstreškom za dodatno vozilo in urejeno okolico; ograja, tlakovano, delna zazelenitev) ter z vsemi komunalnimi priključki.

Priključki

Internet – sedaj je možen DSL internet,  hitrost 19/6,5 Mbps. V planu je optika. Zunaj ob hišah deluje izredno hiter LTE signal (A1), download dela tudi do 100 Mbps.

Ogrevanje – priporočena je toplotna črpalka zrak-voda kot najbolj ugoden vir energije.

Kanalizacija s čistilno napravo. 2020 bo MOL uredil priklop na mestno kanalizacijo v sklopu EU projekta, ki že poteka in se gradi v bližini.

Parkiranje

Parkiranje pred hišo za 2 vozili pod nadstreškom ter lopa z dodatnim nadstreškom za dodatno vozilo.

Lokacija in infrastruktura

Hiša se nahaja na mirni lokaciji v zelenem okolju Zadvora v urejenem naselju hiš.

Vsa infrastruktura v neposredni bližini – vrtec, šola, pošta, banka in trgovina so oddaljeni manj kot 1 km. Šolski kombi do OŠ ustavi pred hišo. Trim steza in veliko možnosti za rekreacijo in gibanje v naravi pa so oddaljeni le 100 m.

Hiter dostop do AC (izvod LJ-Bizovik) brez prometnih zamaškov.

Pogoji in ostalo 

Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičnino v višini 2% od prodajne vrednosti + del dodatnih stroškov prodaje v višini 0,44% od končne prodajne vrednosti.

Pokličite za več informacij in za termin ogleda!

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!

Property types: