Prodaja, hiša, samostojna: KOSEZE, MOSTEC, 405 m2

  • Surface area: 405,00 m2
  • Price: 2.200.000,00€

Moderna hiša se nahaja na mirni in zelo iskani lokaciji v Mostecu, v neposredni bližini Koseškega bajerja, kjer je ogromno možnosti rekreacije, v bližinin celotne infrastrukture in le 3 km od središča Ljubljane. Hiša ima moderno in funkcionalno zasnovan tloris. Prostori so zelo veliki, svetli in odprti ter omogočajo udobno bivanje.

Razporeditev

V kleti se nahaja: hodnik, 2 shrambi, utility, garderoba, predsoba, prostorna telovadnica z veliko dnevne svetlobe, wellness prostor z infradrečo savno in kopalnico ter garaža za 3 avtomobile.

V pritličju se nahaja: predsoba z večjo garderobno omaro, delovna soba, večja dnevna soba v povezavi z jedilnico in kuhinjo, ki ima izhod na velik, urejen in intimen atrij.

V pritličju se nahaja tudi garsonjera, ki ima lasten vhod in kuhinjo in lahko služi za nastanitev gostov.

V nadstropju se nahaja: glavna spalnica z lastno kopalnico in izhodom na večji balkon s pogledom na Koseški bajer in zeleno okolico, še dve dodatni spalnici s kopalnico ter izhod na krasno teraso s čudovitim razgledom na okolico.

Priključki

– talno gretje (plin)

– prezračevalni sistem z rekuperacijo

– centralni sesalni sistem

– varovalni sistem

Pogoji in ostalo

Pogoji prodaje prodajalca: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila in sicer v višini 2% + DDV od pogodbene vrednosti.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!

Property types: